top of page

Wie zijn wij

We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. Af en toe vind je ons ook in onze homebase in ons geliefde Antwerpen. Worldschooling is onze manier om zuurstof te geven aan vonkjes bij onszelf en onze kinderen, en bij iedereen die ons pad kruist. Iedereen is welkom in onze 'bus' voor een portie zuurstof. We zijn nieuwsgierig naar jullie verhalen en delen ook graag de onze. 

In onze blogs en podcasts delen we graag ervaringen met jullie.
 

MAARTEN(°1977) 

Met mijn handen boetseer ik de ideeën die in me opborrelen. Ik schrijf, componeer, knutsel, ontwerp ... In de gitaarbouw kan ik mijn fascinatie voor hout kwijt, in muziek en tekst mijn creativiteit. Af en toe vind ik het heerlijk om mijn loopschoenen aan te trekken en door de bossen te rennen, zelf al loop ik een tijdje verloren. Ik kan moeilijk aarden in een context die mijn vrijheden beknot. Ik bloei open wanneer openheid, creativiteit, humor aanwezig zijn
​Two roads diverged in a wood, and I-- I took the one less traveled by, And that has made all the difference.

PATRICIA (°1979)

Ik hou van mensen en ik wil onze wereldbol koesteren. 
Ik wil mijn steen bijdragen door verbinding te ontluiken bij mensen. Verbinding met zichzelf en verbinding met elkaar. Ik geniet van zo trouw mogelijk aan mezelf te leven en in de wereld te komen. Ik hou er van deze weg te bewandelen met mijn man en onze kinderen en iedereen die graag een eindje of langer 'meereist'. het liefst in de natuur of in een bruisende stad. 

THOR (°2007)


uit een handvol legoblokken tovert Thor een technisch meesterwerkje. In minecraft ziet hij oneindig veel mogelijkheden.
Thor houdt van dieren en de natuur en hij is bezorgd om het klimaat. Als hij een 'klimboom' tegenkomt is hij niet te houden.
Als Thor onrecht ervaart of ziet in zijn omgeving, laat hij van zich horen.
Je vindt hem uren met zijn neus in de boeken en op youtube ... als het onderwerp hem boeit tenminste.

Foto Thor voor website.jpg

JISKE (°2011)


​Zet Jiske op een podium en ze geniet van het dansen, zingen en acteren. Geen wonder dat ze zot is van musicals, want daar heeft ze de 3 dingen in 1.
Op haar 9 jaar heeft ze de piano ontdekt. Ze leeft zich teN volle uit aan de toetsen.
Volgens Jiske gaan mensen later veel meer in de natuur leven en is er veel tijd voor plezier en gezelligheid onder de mensen. 

bottom of page