top of page

Wie zijn wij

We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. Na 4 jaar van regelmatig reizen door Europa vertoeven we nu meer in België. Enkele dagen per week leven we samen met een aantal (thuisonderwijzende) gezinnen op een heerlijke plek in de natuur. De andere dagen van de week vind je ons in onze homebase in ons geliefde Antwerpen. Worldschooling is onze manier om zuurstof te geven aan vonkjes bij onszelf en onze kinderen, en bij iedereen die ons pad kruist. Iedereen is welkom in onze 'bus' voor een portie zuurstof. We zijn nieuwsgierig naar jullie verhalen en delen ook graag de onze.

Op facebook en op instagram delen we graag ervaringen met jullie.

MAARTEN(°1977) 

Met mijn handen boetseer ik de ideeën die in me opborrelen. Ik schrijf, componeer, knutsel, ontwerp ... In de gitaarbouw kan ik mijn fascinatie voor hout kwijt, in muziek en tekst mijn creativiteit. Af en toe vind ik het heerlijk om mijn loopschoenen aan te trekken en door de bossen te rennen, zelf al loop ik een tijdje verloren.
Ik bloei open wanneer openheid, creativiteit, humor aanwezig zijn.
​Two roads diverged in a wood, and I-- I took the one less traveled by, And that has made all the difference.

PATRICIA (°1979)

Ik hou van mensen en ik wil onze wereldbol koesteren. 
Ik wil mijn steen bijdragen door z
o trouw mogelijk aan mezelf te leven om dan zo liefdevol mogelijk aanwezig te zijn voor wie naast me loopt, voor wie m'n pad kruist en voor wie een andere richting uit gaat.
Ik hou er van deze weg te bewandelen met mijn man en onze kinderen en iedereen die graag een eindje of langer 'meereist'. het liefst in de natuur of in een bruisende stad. 

THOR (°2007)

uit een handvol legoblokken tovert Thor een technisch meesterwerkje. 
Thor houdt van dieren en de natuur en hij is bezorgd om het klimaat. Als hij een 'klimboom' tegenkomt is hij niet te houden.
Als Thor onrecht ervaart of ziet in zijn omgeving, laat hij van zich horen.
Je vindt hem uren met zijn neus in de boeken, op youtube en op Spotify voor podcasts... als het onderwerp hem boeit tenminste.
JNM Antwerpen is Thor zijn tribe. Dat zijn vrienden daar openminded en non-judging in het leven staan maakt dat hij zich daar erg thuis voelt.

JISKE (°2011)

Jiske is een grote dierenvriend. Zij en Mia, ons hondje, zijn dan ook onafscheidelijk.
Schoonheid is belangrijk voor Jiske. Zo richt ze graag ruimtes gezellig in, geniet ze van mooie plekken in de natuur en bedenkt ze de leuktste outfits voor zichzelf. 
Zet Jiske op een podium en ze geniet van het dansen, zingen en performen. Op haar 9 jaar heeft ze de piano ontdekt. Ze leeft zich teN volle uit aan de toetsen. Ze droomt ervan om ooit elektrische gitaar te kunnen spelen.
Het liefst is Jiske in alle rust en op een inspirerende plek creatief bezig. Ze geniet er ook van om rond te hangen met haar vrienden
 en om bij mensen te zijn die ook genieten van gezelligheid en lief zijn voor dieren. 

Mia (°2021)

Toen Mia een paar maanden oud was hebben we haar opgenomen in ons gezin. Een warme familie heeft haar gered uit de velden van Spanje, waar ze gedropt was. Wij hebben haar later geadopteerd. Mia houdt van warmte en zon. Ze is een echte nomadenhond met veel energie. Mia is nog niet zo'n fan van katten. Mensen en honden zijn haar beste vrienden als ze lief doen tegen haar. Ze heeft ook al meerdere mensen over hun angst voor hondjes geholpen. 

IMG_20230428_182852.jpg
bottom of page