top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPatricia Proot

300 'busstop'-foto's

Bijgewerkt op: 4 feb.

Toen ik, Patricia, 6 jaar was kreeg ik mijn eerste fototoestel. Fotografie is sindsdien een passie van mij. Ik heb een lui oog en een zwaar bijziend oog. Ik denk dat ik daarom zo graag kijk, dat ik zo dankbaar ben dat ik kan zien.

Sinds de start van ons zuurstofproject trek ik terug dagelijks foto’s. Voor elke plaats waar we met onze camper staan selecteer ik één foto en noteer ik de locatie. Een beeld van een moment dat me heeft geraakt en dus niet per se een exotisch plaatje.

Enkele supporters vinden al lang dat ik deze foto's de wereld in moet sturen. Ok, ik zit ondertussen aan 300 foto's. Een mooie gelegenheid, vind ik, om m'n 'busstop foto’s' met een breder publiek te delen.


De foto hierboven is mijn favoriete 'busstop' tot nu toe. Het was onze 42e busstop. In december 2020 leefden we enkele dagen tussen de paarden op de boerderij van Gemma in Coruche, Portugal.


Ik zal de komende weken, in blokken van 10 foto's, m'n 'busstop foto's' delen op instagram en facebook. Roepen de foto's nieuwsgierige of kritische vragen bij jou op over ons zuurstofproject? Stel ze ons gerust. In een berichtje op deze website ('contact') of op instagram of facebook.49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page