top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPatricia Proot

Terugblik, vooruitblik en gratis online zuurstofcirkel

Als we terugblikken op de voorbije jaren, lijkt het wel alsof we al 4 levens leefden in ons zuurstofproject. Het waren intense en waardevolle jaren. 

Het eerste jaar was een exploratiejaar. Er was zoveel nieuw om te ontdekken en te ervaren. Reizen met onze camper. Elkaar opnieuw leren kennen, dicht bij elkaar. Huisonderwijs op onze manier, ...

In het 2e jaar zochten we heel vaak de ongerepte natuur, de stilte en de rust op. We ontdekten en werden verliefd op Spanje en een klein zwart hondje Mia genaamd. We namen de ferry naar Sardinië en reisden terug in de tijd in het dunst bevolkte gebied van Europa. We parkeerden ons huisje op wielen waar de wind ons bracht. 

Het 3e jaar kwam het contact met andere mensen centraal te staan. De kinderen engageerden zich meer en meer in hun hobby’s, we brachten meer tijd door met andere reizende of huisonderwijzende gezinnen en ontdekten warme plekken in België waar we graag landen. 

Nu, in ons 4e jaar krijgen verschillende creatieve ideeën meer en meer vorm. Zo wordt bijvoorbeeld Maarten zijn atelier nu heel realistisch. We krijgen regelmatig de vraag om onze ervaringen te delen. Zelf voelen we ook dat we meer naar buiten willen reiken. Eén van onze initiatieven is online Zuurstofcirkels die Patricia begeleidt.


Als je wil vind je hieronder meer info over de Zuurstofcirkels:


Denkt jouw dochter of zoon wel eens aan huisonderwijs? Is hij of zij op zoek naar een manier om meer zuurstof te vinden in zijn of haar leer-/leeftraject? Zijn jullie, als gezin, op zoek naar meer zuurstof voor jezelf en voor je kinderen? Welkom in de online zuurstofcirkel om even te gaan zitten met jouw/jullie verlangens, dromen, angsten. Bovenstaande vragen lagen ook aan de basis van het zuurstofproject van mijn eigen gezin. Nu zijn we 4 jaar later. Op basis van jullie vragen deel ik graag onze ervaringen. Door je belevingen in de cirkel kan je gevoed, gedragen en geïnspireerd verder schrijven aan jullie eigen verhaal.  De Zuurstofcirkels die momenteel gepland zijn gaan door op zaterdag 22 juni om 11u en op zondag 30 juni om 20u. In elke cirkel is er plaats voor 15 personen. Na aanmelding ontvang je een zoomlinkje. De cirkel is gratis en kan jou al een hele boost geven. Verlang je na de cirkel om verder gedragen en geïnspireerd te worden om zelf jullie eigen verhaal verder te schrijven, dan ben je welkom op onze Zuurstofcirkeldagen in levende lijve. Binnenkort meer nieuws daarover.


Hieronder vind je inschrijflinkjes voor de Zuurstofcirkel:


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page