top of page

Als vrijwillig cirkelier en freelance begeleider van jongerencirkels ben ik, Patricia, verbonden aan het netwerk We have the choice

"want al hebben we niet in de hand wat we allemaal meemaken,
we hebben altijd de keuze hoe we ermee omgaan."(Kristin Verellen)

Een Cirkel van We have the choice biedt je de ruimte om in verbinding stil te staan, staande te blijven en te gaan staan voor jouw authentieke keuzes. De Cirkel is geen dialoog, het gaat om delen en luisteren van hart tot hart. Iedereen kan het woord nemen, maar spreken hoeft niet. Je aanwezigheid is voldoende.

De Cirkels van het vrijwilligersinitiatief We have the choice creëren sinds de aanslagen van 2016 ruimtes voor stilstaan en verbinden in diverse contexten.

20200615_155900.jpg

In dit filmpje krijg je een indruk van de circles van We have the choice

Gratis aanbod:

- Ben je een jongere tussen 16 en 26 jaar en spreekt We have the choice jou aan? Je bent welkom op een open jongerencirkel. We organiseren regelmatig cirkels voor jongeren online en in levende lijve.Iedere jongere (16-26j) is welkom. Contacteer me gerust voor meer info.

- werk je voor een jongerenorganisatie en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met We have the choice. Contacteer me gerust voor meer info.

- Zin om eens aan een cirkel deel te nemen? Hier vind je de open cirkels die momenteel op het programma staan.

bottom of page